Veselá kráva s Nivou

Lahodná chuť Veselé krávy se snoubí s jemně aromatickou chutí Nivy, která tak dodá trojúhelníčkům intenzivnější chuť. Namazaná na čerstvém křupavém pečivu vám vykouzlí úsměv na tváři.

  • Zdroj vápníku
  • 8 porcí
  • Váha: 120 g, váha 1 porce: 15 g
  • Sušina: 31,5 %, tuk v sušině: 30 %

Výživová hodnota a složení

Výživové údaje na 100 g
Energie 705 kJ / 169 kcal
Tuk 11 g
z toho nasycené mastné kyseliny 7,5 g
Sacharidy 4,5 g
z toho cukry 4,5 g
Bílkoviny 13 g
Sůl 2 g
Vápník 380 mg*
*Denní referenční hodnota příjmu 48 %
Výživové údaje na 1 porci
Energie 106 kJ / 25 kcal
Tuk 1,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g
Sacharidy 0,7 g
z toho cukry 0,7 g
Bílkoviny 2,0 g
Sůl 0,35 g
Vápník 57 mg*
*Denní referenční hodnota příjmu 7 %

Složení:
obnovené odtučněné mléko, sýry (z toho niva 8%), máslo, mléčné bílkoviny, tavicí soli: E452, E450, E331, E339, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma (obsahuje kozí a ovčí mléko), jedlá sůl.

Často kladené dotazy

Tavené sýry jsou vyráběné z jednoho, anebo více druhů sýrů, které jsou vystavené zahřátí na teplotu nejméně 70 °C (u našich sýrů je záhřev na teplotu 113–140 °C) a jsou roztavené za přítomnosti tavící soli s přidáním, nebo bez přidání dalších mléčných produktů, jako je máslo, sušené mléko, syrovátka, tvaroh.

Novinkou je Veselá kráva® Lahodná, která neobsahuje žádné přídatné látky. Přestože doposud žádný vědecký výzkum nezpochybnil zdravotní nezávadnost tavicích solí, které ve svých sýrech používá, rozhodla se společnost Bel nabídnout verzi Veselé krávy®, která tavicí soli ani jakékoliv jiné přídatné látky obsahovat nebude. Po letech výzkumu se společnosti Bel podařilo úspěšně nahradit tavicí soli surovinami na bázi mléka a přitom zachovat stejné senzorické vlastnosti tavených sýrů.

Ano, všechny roztíratelné sýry Veselá kráva® kromě produktů Sýr a Křup jsou bezlepkové. V produktech Sýr a Křup je alergen lepek (pšenice, ječmen), uvádíme ho ve složení tučně.


Máte vyplněny všechny data?
Chyba serveru, kontaktujte prosím správce
Máte email ve správném formátu?
Již jste přihlášen
Chyba serveru, kontaktujte prosím správce