Veselá kráva Sýr a Křup s tyčinkami s Pizza příchutí, Rodinné balení

Sýr & Křup, svačinku plnou zábavy, si můžete vychutnat i s tyčinkami s PIZZA příchutí. Lahodná chuť sýra Veselá kráva tak vynikne ještě víc. Křupněte si sýr hravý!

  • Bez přidaných konzervantů, stabilizátorů a umělých aromat
  • Zdroj vápníku
  • Vydrží mimo lednici (vyrobeno technologií UHT)
  • 4 porce
  • Váha: 140 g, váha 1 porce: 35 g
  • Sušina: 40 %, tuk v sušině: 45 %

Výživová hodnota a složení

Výživové údaje na 100 g
Energie 1196 KJ / 286 kcal
Tuk 16 g
z toho nasycené mastné kyseliny 10 g
Sacharidy 25,5 g
z toho cukry 5,5 g
Bílkoviny 10 g
Sůl 1,6 g
Vápník 570 mg*
*Denní referenční hodnota příjmu 71 %
Výživové údaje na 1 porci
Energie 419 kJ / 100 kcal
Tuk 5,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g
Sacharidy 8,9 g
z toho cukry 1,9 g
Bílkoviny 3,5 g
Sůl 0,56 g
Vápník 200 mg*
*Denní referenční hodnota příjmu 25 %

Složení:

Tavený sýrový výrobek (71,4%): obnovené odtučněné mléko, sýry (20%), máslo, mléčný minerální koncentrát, mléčné bílkoviny, tavící sůl E452, zahuštěná prokysaná syrovátka.

Trvanlivé pečivo s rajčaty a oreganem (28,6%): pšeničná mouka, slunečnicový olej, slad, rajčata v prášku (2,1%), jedlá sůl, pšeničná sladová mouka, droždí, oregáno (0,7%), přírodní aroma, kvasničný extrakt.

Často kladené dotazy

Pokud bychom ze sýru odstranili vodu, zůstane nám jen sušina, ve které je obsažen tuk. Obsah „tuku v sušině“ tedy nepředstavuje celkový obsahu tuku v sýru, ale obsah tuku jen v sušině. Hodnoty sušiny se liší u jednotlivých druhů sýru. Podle následujícího pravidla je možné přibližně vypočítat celkový obsah tuku v gramech pro různé druhy sýrů na 100 g:

Celkový tuk (v g) = tuk v sušině x obsah sušiny / 100

Průměrný celkový obsah tuku uvádíme v tabulce výživových hodnot na 100 g výrobku, kterou naleznete na obalech všech produktů nebo v popisech jednotlivých produktů v sekci Naše sýry.

Syrovátka je jednou ze složek mléka. Jedná se o kapalnou složku, která zbyde po sražení mléka během procesu výroby sýru. Syrovátka se skládá především z laktózy, bílkovin a minerálních látek, jako je například vápník.


Máte vyplněny všechny data?
Chyba serveru, kontaktujte prosím správce
Máte email ve správném formátu?
Již jste přihlášen
Chyba serveru, kontaktujte prosím správce