Veselá kráva Sýr a Křup s tyčinkami s Pizza příchutí, Rodinné balení

Sýr & Křup, svačinku plnou zábavy, si můžete vychutnat i s tyčinkami s PIZZA příchutí. Lahodná chuť sýra Veselá kráva tak vynikne ještě víc. Křupněte si sýr hravý!

  • Zdroj vápníku
  • Vydrží mimo lednici (vyrobeno technologií UHT)
  • 4 porce
  • Váha: 140 g, váha 1 porce: 35 g

Výživová hodnota a složení

100 gve 35 g
Energie1101kJ385kJ
263kcal92kcal
Tuky13g4,6g
z toho nasycené mastné kyseliny7,5g2,6g
Sacharidy25,5g8,9g
z toho cukry5g1,8g
Bílkoviny10,5g3,7g
Sůl1,4g0,49g
Vápník570 (71%)**mg200 (25%)**mg

Složení:
Tavený mléčný výrobek (71,4 %): obnovené odtučněné mléko, sýry (20%), máslo, tavící sůl: E 452, fosforečnan vápenatý (zdroj vápníku), mléčné bílkoviny, prokysaná zahuštěná syrovátka, přírodní aroma.

Trvanlivé tyčinky s rajčaty a oreganem (28,6%): pšeničná mouka, slunečnicový olej, ječný slad, rajčata v prášku (2,1%), jedlá sůl, pšeničná sladová mouka, pekařské droždí, oregano (0,7 %) aroma, kvasniční extrakt. Může obsahovat stopy sezamu, hořčice a vlčího bobu (lupiny).

Často kladené dotazy

Pokud bychom ze sýru odstranili vodu, zůstane nám jen sušina, ve které je obsažen tuk. Obsah „tuku v sušině“ tedy nepředstavuje celkový obsahu tuku v sýru, ale obsah tuku jen v sušině. Hodnoty sušiny se liší u jednotlivých druhů sýru. Podle následujícího pravidla je možné přibližně vypočítat celkový obsah tuku v gramech pro různé druhy sýrů na 100 g:

Celkový tuk (v g) = tuk v sušině x obsah sušiny / 100

Průměrný celkový obsah tuku uvádíme v tabulce výživových hodnot na 100 g výrobku, kterou naleznete na obalech všech produktů nebo v popisech jednotlivých produktů v sekci Naše sýry.

Syrovátka je jednou ze složek mléka. Jedná se o kapalnou složku, která zbyde po sražení mléka během procesu výroby sýru. Syrovátka se skládá především z laktózy, bílkovin a minerálních látek, jako je například vápník.


Máte vyplněny všechny data?
Chyba serveru, kontaktujte prosím správce
Máte email ve správném formátu?
Již jste přihlášen
Chyba serveru, kontaktujte prosím správce