Často kladené dotazy

Syrovátka je jednou ze složek mléka. Jedná se o kapalnou složku, která zbyde po sražení mléka během procesu výroby sýru. Syrovátka se skládá především z laktózy, bílkovin a minerálních látek, jako je například vápník.

Zahuštěná prokysaná syrovátka je surovina, která se získává při zpracování mléka. Již celá desetiletí se používá při výrobě másla. Vyrábí se ze složek mléka, například ze syrovátky. Všechny procesy, které probíhají při výrobě zahuštěné prokysané syrovátky, jako mléčné kvašení, jsou na čistě biologické a fyzikální bázi. Zahuštěná prokysaná syrovátka se používá k výrobě tavených sýrů bez přídatných látek, podobně je tomu i v případě nové receptury Veselé krávy®.


Máte vyplněny všechny data?
Chyba serveru, kontaktujte prosím správce
Máte email ve správném formátu?
Již jste přihlášen
Chyba serveru, kontaktujte prosím správce